Delegere adgang på vegne af andre

Læs hvordan du kan delegere adgang til andre brugere

Læs her hvordan du gør:

• Gå til https://delegering.agroid.dk/ og log på med dit AgroID.
    • 1. Her kan du se, hvem der har delegeringer fra dig - altså hvem, der kan handle på vegne af dig.
    • 2. Dernæst kan du se, hvem der har delegeret til dig - altså hvem du har fået lov til at handle på vegne af ligesom du kan give en ny bruger adgang ved at klikke på "GIV NY ADGANG"

• Hvis du vil fjerne adgang(e) igen, kan du blot vælge "Slet" (fjerner alle adgange) eller "Rediger" og fjerne fluebenet i den eller de adgange, du ønsker at fjerne og afslutte med "GODKEND"