Delegering af adgang til Webdyr, DMS, Øremærkebestilling, Dashboard m.v.

Her kan du læse, hvordan du giver adgang til andre brugere via landmand.dk

Gå til www.landmand.dk - klik på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælg "Andre brugere".

Vælg en bestemt bruger, hvis du vil give adgang til en medarbejder på din bedrift eller anden specifik bruger. Du kan også delegere adgang til et landbocenter eller en gruppe af medarbejder herunder. Vælg derefter Næste:

Angiv Brugernavn på den bruger, der skal have adgang og vælg Næste:

Nu får du mulighed for at vælge adgange;

Vælg de adgange du ønsker at uddelegere og vælg Godkend.