CHR - Om HACCP

Fødevarestyrelsen opkræver landmænd for at være HACCP-registreret

Er du HACCP registreret ved en fejl?

Fødevarestyrelsen opkræver landmænd for at være HACCP-registreret hvis de på landbrugsindberetning.dk under ’Foder og fødevarer’ har sagt ja til pkt. 2.1 Forblandinger eller tilsætningsstoffer i ren form.

For at ændre status, skal de logge på Landbrugsindberetning.dk og rette denne registrering fra ja til nej. Gem derefter ændringen og bekræft oplysningerne.