SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    CHR - Udskrive besætningsliste pr. bestemt dato

    Det er muligt at udskrive en besætningsliste pr. en bestemt dato - f.eks. 31-12-20xx

    Det er muligt at udskrive en besætningsliste pr. en bestemt dato - f.eks. 31-12-20xx

    Gå til websiden chr.fvst.dk

    • Vælg: "Besætninger Find besætning"
    • Skriv besætningsnummer og tryk på Søg 
    • Vælg besætningstype
    • Tryk på: Vis besætningsliste Indtast dato fra/til samt besætningsnummer
    • Tryk på Søg Tryk på Udskriv besætningsliste som PDF-dokument

    Er denne vejledning nyttig?