SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    CHR - Udskrive besætningsliste pr. bestemt dato

    Det er muligt at udskrive en besætningsliste pr. en bestemt dato - f.eks. 31-12-20xx. Læs her hvordan.

    Det er muligt at udskrive en besætningsliste pr. en bestemt dato - f.eks. 31-12-20xx

    Gå til websiden chr.fvst.dk

    Vælg: "Besætninger Find besætning"

    Skriv besætningsnummer og tryk på Søg 

    Vælg besætningstype

    Tryk på: Vis besætningsliste Indtast dato fra - til samt besætningsnr.

    Tryk på Søg Tryk på Udskriv besætningsliste som PDF dokument

    Er denne vejledning nyttig?