SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    CHR - Vejeinterval for kalve

    Vejeinterval for kalve

    Når en 200-dages eller 365-dages vejning skal indberettes, må kalvene gerne være +/- 60 dage i forhold til de 200 dage eller 365 dage.

    Altså må kalvene gerne vejes i intervallet 140 dage til 260 dage. Og intervallet 305 dage til 425 dage.

    OBS: For racen Limousine er antallet af dage hævet fra +/-60 til +/-75 dage.

    Er denne vejledning nyttig?