Ø90 – Anden kapitalindkomst - Billede anden kapitalindkomst

Her behandles resterende konti vedrørende kapitalindkomst. Specielt kurstab- og gevinst, der behandles efter kursgevinstloven.

Anden kapitalindkomst

Her behandles resterende konti vedrørende kapitalindkomst. Specielt kurstab- og gevinst, der behandles efter kursgevinstloven.

Anden kapitalindkomst - kort og godt

På de fleste konti i dette billede, er konteringen allerede sket tidligere. Her får man et samlet overblik over kursgevinster og -tab, der skattemæssigt behandles efter kursgevinstloven.

Billedets indhold

Konti

I billedet behandles kontointervallerne:
    5280 Ejendomsavance

Der kan indtastes i kolonnerne bevægelser, antal og pris. Se under indtastning af posteringer.

Supplerende oplysninger

Ingen.

Tilknyttede konti

5790 Kursgevinst og kurstab på udenlandsk gæld

Tilknyttede supplerende oplysninger

Ingen.