Ø90 – Anden kapitalindkomst - Billede anden kapitalindkomst

Her behandles resterende konti vedrørende kapitalindkomst. Specielt kurstab- og gevinst, der behandles efter kursgevinstloven.

Anden kapitalindkomst - kort og godt

På de fleste konti i dette billede, er konteringen allerede sket tidligere. Her får man et samlet overblik over kursgevinster og -tab, der skattemæssigt behandles efter kursgevinstloven.

Man kan indtaste manglende indkomst eller fradrag i billedet og angive modkonto i dialogen Slutpostering.

Billedet indeholder ingen beregninger eller kontroller.

Konti

I billedet kan man se kontointervallerne:

5277-5279 0-29 og 40-42 Anden kapitalindkomst
    5277-5279 45-79 Finansielle kontrakter
    5280 Ejendomsavance