SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    Ø90 – Dataoverførsel – Særlige forhold NemFaktura

    Samtykke til NemFaktura. For at kunne anvende Send mail til Summax skal to krav være opfyldt.

    Samtykke til NemFaktura

    For at kunne anvende send mail til Summax skal der være opfyldt to krav.

    CVR-nummer skal være oprettet i Flux.

    Samtykke skal være oprettet i Ø90

    Arbejdsgang

    1. Bed din digitaliseringskonsulent om hjælp til oprettelse i Flux. 

    2. Gå til Ejendom>Samtykker.

    3. Vælg afgiver og vælg samtykke nr. 3 NemFaktura Basis.

    4. Tast CVR-nummer og fra-dato.

    5. Du er nu klar til at anvende NemFaktura.

     

    Er denne vejledning nyttig?