Ø90 – Dataoverførsel – Særlige forhold NemFaktura

Samtykke til NemFaktura. For at kunne anvende Send mail til Summax skal to krav være opfyldt.

Samtykke til NemFaktura

For at kunne anvende send mail til Summax skal der være opfyldt to krav.

CVR-nummer skal være oprettet i Flux.

Samtykke til 'Nemfaktura Basis' og 'Summax e-arkiv' skal være oprettet i Ø90 for at anvende Nemfaktura Basis

Yderligere skal samtykke til 'Summax e-faktura' være oprettet for at anvende Nemfaktura Plus.

Arbejdsgang

1. Bed din digitaliseringskonsulent om hjælp til oprettelse i Flux.

2. Gå til Ejendom>Samtykker.

3. Vælg 'Ø90 som modtager' og vælg samtykke nr. 3 NemFaktura Basis.

4. Tast CVR-nummer og fra-dato.

5. Vælg 'Ø90 som afgiver' og vælg som Modtager 'Summax e-arkiv'

6. Tast CVR-nummer og fra-dato.

5. Du er nu klar til at anvende NemFaktura Basis

Yderligere klargøring til Nemfaktura Plus

For at kunne anvende Nemfaktura Plus med konvertering til efaktura skal der gøres et par ting yderligere.

1. I Flux skal der skiftes fra Basis til Plus på kunden

2. Ø90 skal der oprettes samtykke til 'Summax efaktura'

3. Tast CVR-nummer og fra-dato, der gerne må være op til 12 måneder før oprettelsestidspunktet.

4. Du er nu klar til at anvende Nemfaktura Plus.