Ø90 – Afskrivninger - Samlet

Beskrivelse af billedet Afskrivninger samlet skat og drift i Ø90

Indhold

Afskrivninger samlet skat og drift i Ø90 bruges til at kontrollere de beregnede afskrivninger, inden årsrapporten og skattebilag eller -regnskabet dannes.

Skat

Billedet indeholder afskrivningskontiene 4682, 4950 til 4998 og 5050.

Formålet med billedet er at overføre afskrivninger til anden virksomhed og at kunne beregne, tjekke og låse de afskrivningsposteringer, der er lavet ved beregning af afskrivningerne.

I billedet vises indkomst på kvantum 1 samt beløb.

Drift

Billedet indeholder afskrivningskontiene 4900 til 4998 samt pristalsregulering på konto 7525, 7541 og 1639 00-89.

Formålet med billedet er, at du kan beregne, tjekke og låse de posteringer, du har lavet ved beregning af afskrivningerne i billedet ”Afskrivninger oversigt drift”. I billedet vises indkomst på kvantum 1 og beløb.

Beregn

Hvis du ikke har aktiveret beregning af overførsel til anden virksomhed, bliver der ikke foretaget posteringer ved beregn.