Ø90 – Dataoverførsel 2.0 – Varetekst Moms - landsniveau

Momskorrektioner til Dataoverførsel 2.0.

Det er muligt på landsniveau at styre momshåndteringen på udvalgte varetekster

Ingen håndtering af moms

Anvendes, hvis der på en varetekst ikke skal tillægges moms.

Blank momshåndtering

Anvendes, hvis en tekst skal tillægges moms, uanset ingen håndteringsreglen.

Der skal vælges

• Tekst
    • K/S/blank kode
    • Virksomhed - Ved intet indhold i kolonnen virksomhed vil det gælde alle leverandører.
    • type – kan være delvaretekst eller varetekst.
    • moms land.

Hvor findes dialogen?

Dialogen tilgås fra Menu<administration<dataoverførsel 2.0<varetekst moms