Ø90 – Dataoverførsel 2.0 – Varetekst land - landsniveau

Landsniveau: Opret generel kontering til varetekster på landsniveau. Dataoverførsel 2.0.

Dialogen Varetekst Land anvendes til at oprette konteringer på varetekster eller varedeltekster på landsniveau. Varetekster som Machine Learning ikke kan placere på korrekte konto.

Sammenhæng mellem varetekst og kontering

I Dataoverførsel 2.0 anvendes denne sammenhæng mellem en varetekst/varedeltekst og kontering på landsniveau.

Indhold i dialogen

Der kan vælges

• K/S kode

K/S kodens betydning:

Køb/salg kode

Betydning for kunde

Betydning for leverandør

KS kode

1

Salg

Køb

K

2

Køb

Salg

S

• Virksomhed
      1. Hvis teksten er særlig for en specifik virksomhed
    • Type
      1. Varetekst = den fulde tekst skal stå på posteringen
      2. Delvaretekst = del af teksten skal stå på posteringen
    • Konto nr.
      1. Landskonto udvalgt – overruler ML og KS kontering
    • Blank kvantum 1 og 2
      1. Ved flueben i hhv. 1 og/eller 2 blankes kvantum hvis det findes på bilaget.

Filtrering

Der kan filtreres ved at udfylde øverste linje og trykke F5.

Hvor findes dialogen?

Dialogen findes fra Menu > Administration > Dataoverførsel 2.0 > Varetekst land