Ø90 – Erklæringer - Skat

I skat har du i både selskaber og personlige regnskaber mulighed for, at vælge erklæring om opstilling eller review erklæring.

I Skat har du i både Selskaber og Personlige regnskaber mulighed for at vælge erklæring om opstilling eller review-erklæring.

Det er under Erklæringsoplysninger, du vælger, om det skal være den ene eller anden erklæring. Ligesom i årsrapporten er det review-erklæringen, der er valgt på landsniveau. Ønsker du i stedet erklæringen om opstilling af skatteregnskabet, skal du skrive Nej udfor ”Der anvendes review-erklæring” - se skærmdump nedenfor.