Ø90 – Fravalg af automatisk ændring af fakturastatus

Automatisk ændring af fakturastatus til "Betalt" kan nu fravælges

Når en KU-postering bliver linket til et bilag i e-arkiv, så bliver fakturastatus på bilaget automatisk ændret fra ”Modtaget” til ”Betalt”.

Da nogle brugere ikke ønsker denne automatik, er det muligt at fravælge automatikken.

Det skal ske ved en registrering via klienten for den aktuelle ejendom.
     Under Menu - Ejendom - Stamdata. I sektionen Opgavestyring.

Under punktet ’Summax – Fakturastatus’ findes punktet ’Fravælg automatisk i fakturastatus’

Hvis man her indtaster ”Ja” vil der IKKE være nogen automatik, og fakturastatus vil forblive uændret efter der er linket.