Ø90 Information 2023-41 – Nye kundesegmenter

Nye kundesegmenter er tilgængelige i Stamdata

Nye kundesegmenter

Med virkning fra den 12. oktober 2023 er der oprettet nye kundesegmenter – som kan vælges i Stamdata.

Det er følgende segmenter:

•    Fjerkræ og planteavl m. specifikation
    •    Fjerkræ, kvæg og planteavl
    •    Fjerkræ, kvæg og planteavl m. specifikation
    •    Fjerkræ, svin m. spec. Og planteavl
    •    Fjerkræ, svin m. spec og planteavl m. specifikation

SEGES anbefaler, at kundelisten gennemgås, så der kan rettes op til disse kundesegmenter.

Vær opmærksom på fra-dato, når der fra- og tilvælges segment. Det anbefales at være 31/12-22

De tilpasninger, der har været lavet for at kunne håndtere de manglende segmenter, er nu rettet tilbage.

Vejledningen til valg af kundesegment er opdateret – se punkt 7.