Ø90 - I/S - Dokumentation af I/S mellemregning

Der er to muligheder for at specificere årets bevægelser på mellemregningskontoen mellem I/S og den enkelte interessent

Fuld specifikation i I/S posteringsliste

Anvend posteringstekst på alle posteringer på konto 2180 xx i I/S, og udskriv en posteringsliste.

Gruppering i deltagerens regnskab

Opret et mellemregningsafsnit hos deltageren, der indeholder den specifikation, som ønskes. Aktuelle kontotekster kan fx være:

• 899x xx Løn
    • 899x xx Terminsydelse
    • 899x xx Hævet til privat brug
    • 899x xx Skat

I I/S skal disse konti altid anvendes i kvantum, når der konteres på 2180 xx.

Hos deltageren kan man anvende "Kontering af prisgrupper" til at afstemme mellemregningen og flytte til den / de ønskede kontonumre.