Ø90 – Kasseregistrering – Find advarsler

Når der er posteringer i kasseregistrering, som er fejlramte på grund af aflusninger, og perioden derfor ikke kan Tjekkes, så er det muligt at finde de fejlramte posteringer med funktionen Find advarsler.

Når der er posteringer i kasseregistrering, som er fejlramte på grund af aflusninger, og perioden derfor ikke kan Tjekkes, så er det muligt at finde de fejlramte posteringer med funktionen Find advarsler.

Den foreslåede periode er første måned med kartotekskontrollerede posteringer.

Find advarsler kaldes med funktionen [Ctrl + I], eksempel

I søgeresultatet kan man se advarslerne på de enkelte posteringer ved at benytte pil ned over posteringerne. Fejlene kan rettes direkte i billedet, eller accepteres med [F3].

Find næste fejl

Find næste fejl anvendes hvis der er flere fejlramte posteringer (”Røde posteringer” som endnu ikke er opdateret), og man forsøger at forlade kasseregistrering før fejlen er rettet.

Så længe der findes fejlramte posteringer, som ikke er opdateret/kartotekskontrollerede, er det ikke muligt at:

• Afstemme, Tjekke, Låse
    • Finde posteringer
    • Skifte til et andet billede

Det er nødvendigt først at rette fejl på posteringerne. Når dette sker, vil der være en advarselsdialog, som viser, at der er x antal fejlramte posteringer.

Når man vælger OK, returneres til den første fejlramte postering. Denne postering rettes, og den næste fejl findes ved hjælp af Funktioner > Find næste fejl ([Alt] + [F] + [J]).