Ø90 - Koncernregnskaber i Ø90

Der er ingen automatisk understøttelse af koncernregnskaber i Ø90

Ønsker du at lave et koncernregnskab, vil vi anbefale, at du overfører de forskellige selskaber til Excel, og laver din eliminering der. Derved har du et godt arbejdspapir, der ligger til grund for koncernregnskabet.

Ønsker du en ens opstilling og udseende for koncern og de underliggende virksomheder, kan du efterfølgende manuelt indtaste koncernregnskabet i Ø90. Det vil sige, du gør, som om det er et alm. Regnskab på eget ejendomsnummer.