Ø90 – Løn, pension m.m. - kontroller

I billedet gennemføres nedenstående kontroller. Advarsler kan accepteres, fejl skal rettes.

Advarsler vedrørende billedet som helhed

1. Der er lønindtægt. Er der kontrolleret for arbejdsgiverbetalt pension? (Kun skat, ikke i kortperiodisk)

2. Indkomst af en bestemt type sidste år, men ikke i år. (Ikke i kortperiodisk)
    Alle kontonumre i intervallet 5119 til 5196 indgår i en af disse kontroller. Det gælder dog ikke sygedagpenge på kontonumrene 5136 til 5139 sp.10-99 og kontonumrene 5156 til 5159.

3. Posteringerne afviger fra oplysninger modtaget fra SKAT. (kun skat, ikke i kortperiodisk).

Kontrollerne gennemføres for:

• Bidragspligtig A-indkomst
    • Gratiale
    • Honorar
    • Pension mv.
    • Hædersgaver
    • A-skat indeholdt
    • AM-bidrag indeholdt
    • SP-bidrag indeholdt

4. Konto 3858-3859 skal bruges til sygedagpenge i virksomheden i årsrapport (kun drift, ikke i kortperiodisk)