Ø90 – Lønudgifter - Skyldig skat m.m.

I både skat og drift beregner Ø90 automatisk gælden ultimo på kontiene med indeholdt AM-bidrag, A-skat og feriepenge i billedet Lønudgifter [Alt+M+O+V+L]

Mulighed for manuel indtastning

I må gerne selv afstemme saldoen på de nævnte konti, men automatikken vil under alle omstændigheder foretage beregningen.

Ø90 beregner automatisk ultimostatus for følgende udgifter til ansatte:

• AM-bidrag: Ø90 beregner summen af posteringer i intervallet 8450-8459 og konterer den beregnede saldo med modsat fortegn i ultimo status på konto 8459 00 Saldo arbejdsmarkedsbidrag.
    • A-skat: Ø90 beregner summen af posteringer i intervallet 8460-8469 og konterer den beregnede saldo med modsat fortegn i ultimo status på konto 8469 00 Saldo a-skat.
    • Feriepenge: Ø90 beregner summen af posteringer i intervallet 8470-8479 og konterer den beregnede saldo med modsat fortegn i ultimo status på konto 8479 00 Saldo feriepenge.

Eksempel på hvordan billedet lønudgifter ser ud med skyldige poster