Ø90 – Moms - Udskrift

Sådan får du lavet udskrift af moms

• Du kan få vist momsudskrift via Menu > Vis udskrift

• Husk at sætte fokus i den søjle der ønskes udskrevet

• Udskriften er lavet således, at den i størst muligt omfang ligner indberetningsskemaet i TastSelv ved SKAT, hvilket burde lette angivelsen for de kunder, der selv ønsker at indtaste angivelsen ved SKAT

• Når du har fået udskriften, kan du vælge at udskrive, gemme eller videresende

• Hvis udskriften vedrører separat moms eller energiafgift, vil det være angivet i øverste højre hjørne. Hvis angivelsen vedrører Moms + Energi vil der ikke specielt være anført angivelsesomfang.