Ø90 – Økonomistyring - Kopi af budget til anden ejendom - video

Her ser du hvordan et eller flere budgetter kan kopieres til en anden ejendom.

Her ser du, hvordan et eller flere budgetter kan kopieres til en anden ejendom.

·         På afgiverejendommen vælger du de budgetter, der skal udlæses

·         På modtagerejendommen, der er udlæst til, kan du hente de budgetter ind, du ønsker.