Ø90 – Økonomistyring – Økonomiopfølgning - Opsætning - Video

Økonomistyring - Opsætning af skærmbilledet i Økonomiopfølgning – Video I økonomiopfølgningsmoduletkan

Opsætning af skærmbilledet i Økonomiopfølgning – Video

I økonomiopfølgningsmodulet kan du udarbejde opgørelser for resultat, investering – finansiering og balance.

I skærmbilledets fem kolonner bestemmer du selv, hvad der skal vises.

Du kan eksempelvis sammenholde resultatet for første halvår med sidste års tilsvarende.

Her kan du se en video af, hvordan Økonomiopfølgning kan opsættes.

OBS: I videoen vises og henvises til det gamle navn ”Råbalance”. Dette er ændret til ”Økonomiopfølgning”.  Vi vil løbende få opdateret dette.