SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    Ø90 – Skattebilag - Fejl og advarsler

    I kan ikke fravælge afsnittene

    Afsnit 87 og 89 med fejl og advarsler - I kan ikke fravælge afsnittene

    Der er nogle vigtige kontroller, der kun bliver gennemført, hvis afsnittene er aktive. Derfor skal man aktivere/passivere noter i disse afsnit, hvis man vil ændre det forvalgte landsniveau.

    På landsniveau er der kun indhold i kontorets udgaver A, B, C og D og i udgave J. 

    Er denne vejledning nyttig?