Ø90 – System – Linjestyring

Intern vejledning til linjestyring for budget, regnskab og preview

LINJESTYRING FOR BUDGET, REGNSKAB og PREVIEW

Alle linjer, der skal vises i Budget, Regnskab og Preview, defineres her.

• I rude 1 vælges, hvilken opgave der skal defineres.
    • I rude 2 beskrives linjens tekst, font, visning og linjesummering.
    • I rude 3 anføres, hvilke referencenumre værdien skal hentes fra, og hvilken kolonne værdien skal vises i.

Suppl. Type 1,2,3,4 er kolonner med dette års tal og 1S, 2S, 3S og 4S er kolonner med sidste års tal.
    Der navigeres mellem ruderne med F6/Shift F6.