Summax - Forhindring af dubletter

Diverse ændringer i Summax i forbindelse med igangsætning den 28. april 2021

Der er lagt en spærring ind i Summax, der vil forhindre, at samme faktura kan modtages i Summax flere gange.

Der kontrolleres på, at ”messageidentifier” er unik for en given faktura.

Der kontrolleres derudover på følgende:

• Der kan ikke modtages en ny faktura til et givet CVR-nr., hvis der i Summax for dette CVR-nr. allerede findes en faktura med samme scannings-id (aktuelt fra Nemfaktura plus)
    • Der kan ikke modtages en faktura til et givet CVR-nr., hvis der i Summax for dette CVR-nr. allerede findes en faktura fra samme leverandør med det samme fakturanr.

I disse situationer vil fakturaen ikke blive opdateret i e-faktura. Fakturaen vil lande på en ”Efaktura fejllog”.

HVIS den afviste faktura er den rigtige faktura, vil man være nødt til at slette den faktura, som allerede findes i e-faktura, før den indlæses igen.