SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    CHR - Regler for transport af små kalve

    Her kan du læse om reglerne for transport af kalve.

    Transport under 100 km: Kalvens navle skal være fuldstændig helet. Det vil sige, at kalven kan transporteres ca. en uge efter fødslen.

    Transport over 100 km: Kalvens navle skal være fuldstændig helet. Kalven skal være mindst 10 dage gammel.

    Er denne vejledning nyttig?