DMS - Behandling af alle dyr - Listeudskrifter

Læs her om behandling af alle dyr på Listeudskrifter

I Listeudskrifter kan man lave sin egen liste. Her kan man behandle alle dyr, bl.a. med fluemiddel eller for parasitter.

Find min liste i menuen Standardlister:

Via blyanten redigerer du - via +'et kan du kopiere den og lave en ny liste, som du navngiver efter behov.

Når man åbner listen, er alle dyr markeret. Man kan fjerne flueben på alle, eller fjerne flueben på et dyr ad gangen.

På fanen Vælg kriterier og kolonner, kan du vælge hvilke dyr der skal med, f.eks. hvis det kun er køer:

Derefter vælger du således:

Hvilke dyr skal med på listen? Dyret har status = ko på flyttes over i højre side af billedet. Hvis ingenting er tilføjet kommer alle dyr med.

Nu er de valgte dyr på Min liste.

Vælg "Behandling diagnose" hvis der er en besætningsdiagnose, eller "Behandling øvrige", hvis der ikke er er en besætningsdiagnose.

Vælg den rigtige dato og vælg diagnose. Husk at sætte flueben i "Automatisk medicinregistrering".

Sæt den rigtige medicinmængde på og tryk Gem til sidst.