DMS - Hvilke dyr vises på Repro-fokus køer/kvier

Med Repro-Fokus Køer og Repro-Fokus Kvier får du overblik over, om du ”er med” reproduktionsmæssigt

Med Repro-Fokus Køer - klik her - for at downloade vejledningen - og Repro-Fokus Kvier - klik her - for vejledning til denne - får du overblikket over, om du ”er med” reproduktionsmæssigt.

Listerne er en moderne version af udskriften Ikke påbeg./påbeg og ReproDagsliste.

Listerne kan opsættes, så du ser

• de dyr du aktuelt skal holde øje med
      eller
    • alle ikke-drægtige dyr

1: Under fanen ”Kriterier og kolonner” kan du tilpasse listen.

2: Vælg hvilke køer/kvier der skal medtages.

Hvis du vil have alle køer/kvier, du aktuelt skal holde øje med på listen, skal de valgte kriterier være:

Hvis du vil have alle ”ikke drægtige” køer/kvier med på listen, skal de valgte kriterier være:

Vær opmærksom på, at hvis du vælger denne opsætning, bør gruppen ’Køer uden for brunstcyklus’ vælges fra, da dyrene ellers vil komme med to gange.

Kolonner angiver de oplysninger, der kommer med på listerne om den enkelte ko/kvie. Du kan tilføje flere kolonner eller fjerne nogle (3).

4: Med pilene kan du ændre rækkefølgen på de viste kolonner. Dog vil Dyr nr. altid stå længst til venstre.

5: Når du har opsat din liste, kan du vælge Vis Repro-Fokus Køer/kvier og se resultatet af din liste

6 og 7: Her har du mulighed for at markere de køer/kvier, som du vil udskrive eller overføre.