DMS - Hjælp til arbejdslisten Udsætning

Udsætterlisten i DMS er til støtte ved valg af udsætterkøer

Udsætterlisten er lavet som en støtte, når du skal vælge udsætterkøer.

Dyrene er sorteret så de, der opfylder flest udsætterkriterier, står øverst. De udsætterkriterier, det enkelte dyr opfylder, er markeret med rødt (1).

Under drægtighed (2) vil der fremkomme et ?, hvis dyret er insemineret, men ikke drægtighedsundersøgt.

TIP: Ved at klikke på et dyrenummer åbnes Ko-kortet.

Du kan sortere dyrene efter andre kolonner end udgangspunktet ved at klikke på overskrifterne (3).

Når du har valgt de dyr, der skal sendes til slagtning, kan du give dem et flueben (4) og få dem på listen til vognmanden og registrere slagtningen via indberetningsbilledet (5). Når du trykker på udskriftsikonet, har du også mulighed for at udskrive en liste med alle dyr.