DMS – Installér DMS

For at du kan anvende DMS, skal det installeres på din computer. Læs her hvordan du installerer.

DMS skal installeres på din computer, før programmet kan benyttes

Gå ind på denne side for at hente installationsfiler til DMS

• Klik på knappen: "Installer her" for at downloade installationsfilerne.
    • Når filerne er hentet, skal du klikke på de downloadede filer. Afhængig af, hvilken browser du bruger, bliver de vist på forskellig vis. I Google Chrome ligger downloadede filer nederst til venstre på skærmen. I Firefox er de øverst til højre, se eksempler herunder

Chrome - nederst til venstre:

Firefox - øverst til højre

Når programmet er hentet og installeret, åbner du det ved at klikke på ”DMS Dyreregistrering”, der ligger som genvej på skrivebordet.

Log på med samme brugernavn og adgangskode som du benytter til AgroID, f.eks. landmand.dk

Du kan installere DMS på alle de computere, du ønsker.