DMS – Hjælp til registrering

Find hjælp til hvordan du registrerer i denne vejledning

Vælg den type registrering du ønsker at lave (indgang, levebrug, slagtning, aflivning, død, løbning, drægtighed, goldning, vejning, studning, udstationering, hjemtagning, eksport eller bortkomne).

Her er valgt indgang:

Udfyld de tomme felter.

1: Hvis der er flere dyr med samme type indberetning, kan du udfylde felterne foroven.

2: Udfyld alle linerne via Udfyld alle.

3: Tryk Gem for at gemme dine indtastninger.

HUSK: Hvis du flytter dyr indenfor eget ejerskab, kan du nøjes med at registrere afgangen. Så dannes automatisk den modsvarende indgang i modtagerbesætningen.

TIP: Hvis du skal registrere samme hændelse for mange dyr på én gang, vil du i mange tilfælde kunne bruge en arbejdsliste og spare meget tid. Se mere under Faste opgaver.

TIP: Ved registrering af slagtning vil du ofte kunne finde de dyr, der er sendt til slagtning i "Aktuelt" på forsiden af "Dagligt overblik". Det vil derfor ofte ikke være nødvendigt at taste disse dyr ind, men blot godkende dem. Se mere under ""Aktuelt"".

Seneste registrerede indgange:

4: Her vises de sidste 30 dages registreringer for den type registrering, du er inde på. Du kan også søge på tidligere registreringer ud fra relevante kriterier.
    Du kan åbne og ændre registreringen herfra.

5: Rediger. Her åbner du registreringen, og du kan ændre den og gemme den på ny.

6: Udskriv Seneste registreringer
    Ved at klikke på ikonet af printeren, kan du udskrive ”Seneste registreringer”.

Det er kun de dyr, som står under seneste registreringer der vil blive udskrevet. Hvis du ønsker at udskrive andre dyr, skal du bruge ”Søg registreringer”, finde de dyr du ønsker og derefter udskrive dem.