DMS - Hjælp til registrering af Beh. Øvrige uden besætningsdiagnose

DMS - Hjælp til registrering af Beh. Øvrige uden besætningsdiagnose

Her kan du registrere behandlinger uden en besætningsdiagnose;

1: Ved sygdom vil der automatisk fremkomme sygdomsforslag, når du begynder at skrive. Herefter skal du vælge en sygdom.

2: På samme måde fungerer indtastningen af medicin.

3: Angiv derefter Mængde.

4: Hvis der er flere dyr med samme behandling, kan du skrive sygdommen her og trykke Udfyld alle. Det samme gælder dato, medicin og mængde.

Det er også muligt at indberette udvalgte sygdomme uden medicin, f.eks. forundersøgelse, ringorm og ilagt magnet.

5: Angiv tilbageholdstid på mælk og kød. Der skal angives tilbageholdstid på mælk.

6: Tryk Gem for at afslutte og gemme registreringen.

Seneste registrerede behandlinger

7: Her vises de sidste 30 dages registrerede behandlinger. Du kan også søge på tidligere registre-ringer ud fra kriterierne: Dyr nr., dato, sygdom og medicin. Du kan åbne og ændre registreringen herfra.

8: Rediger åbner registreringen op, og du kan ændre den og gemme den på ny.

9: Slet – her kan du slette en registrering helt.

10: Ved at klikke på billedet af printeren, kan du udskrive ”Seneste registreringer”.

Det er kun de dyr, som står under seneste registreringer, der vil blive udskrevet. Hvis du ønsker at udskrive andre dyr, skal du bruge ”Søg registreringer”, finde de dyr du ønsker og derefter udskrive dem.