DMS - Bestilling af supplerende mælketests

Sådan bestiller du supplerende mælketests i DMS

I DMS er det let at bestille supplerende mælkeprøver.

Skulle du alligevel blive i tvivl om noget, så er der hjælp at hente ved at holde musen over de forskellige overskrifter, eller du kan klikke på:

Tilmelding til automatisk udpegning

Der kræves en skriftlig tilmelding til Operation Paratuberkulose. Kontakt RYK for information.

Bestil eller afbestil supplerende mælketests til enkeltdyr

For at lette bestillingen af enkelt dyr, har du forskellige muligheder for at tilpasse måden, som de vises på:

Se status på tidligere bestillinger:

Svar på prøverne finder du under ”Udskrifter (gl. Dyreregistrering)

Søg efter de udskrifter, som du ønsker, fx:

Tags: DMS Dyreregistrering