DMS - Dagens behandlinger under Fokusdyr

Dyr der skal håndteres i dag eller er i fokus, står under Dagens behandlinger

Dyr der skal håndteres i dag - eller er i fokus - vil stå under dette afsnit.

På Dagens behandlinger viser det første tal, hvor mange dyr, der er færdigbehandlet i dag - det andet tal viser, hvor mange dyr, der i alt skal behandles i dag. Hvis du bruger automatisk medicinregistrering, er de to tal altid ens, fordi dyrene færdigbehandles automatisk.

Har du endnu ikke registreret behandlinger fra tidligere dage, vises teksten: "Der mangler reg. fra tidligere dage";

Det er vigtigt, at du klikker Udfør, hvis du har udført disse behandlinger. Grunden til at de ikke er registreret er, at du ikke har valgt automatisk medicinregistrering, da behandlingen blev registreret. Hvis der ikke trykkes Udfør på behandlinger, vil de behandlinger ikke tælle med i medicinregnskabet, og dermed kommer regnskabet ikke til at passe.