SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

  Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

  Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


  DMS Holdflyt

  "DMS hold gruppe DMS arbejdsliste "

  Under Arbejdslister er det muligt at tilføje arbejdslisten ”Hold flyt”. På denne liste får du forslag til hvilke dyr der skal flyttes i et andet hold, i forhold til de kriterier der er opsat på dine hold.
  For at komme i gang med at bruge listen, skal du først have tilføjet kriterier på dine hold. Det gør du ved at klikke på knappen Rediger Hold (1) når du har åbnet arbejdslisten ”Hold flyt”.

  Så vil du komme til oversigten over dine hold. Her vil du have mulighed for redigere dine hold (1) eller oprette et nyt hold (2). Her vil du også få mulighed for at tilføje et eller flere kriterier til dit hold.
  Når du har valgt det kriterie (1) som dyret skal opfylde for at være i holdet, så klikker du på gem (2). Herefter vender du tilbage til arbejdslisten ”Hold flyt” (3).
  Du vil nu se alle de dyr som lever op til kriteriet på holdet og som IKKE står i holdet allerede. Ved at filtrere kolonnen Hold forslag kan du nemt finde frem til de dyr der skal flyttes ind i pågældende hold (1) og flytte dem ved at klikke på knappen Hold flyt (2) og vælge det hold som dyrene skal flyttes til.

  Er denne vejledning nyttig?