SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DMS - Ingen lager på fodermiddel i Foderopgørelse

    Sådan gør du, hvis der mangler lager på dine fodermidler

    Problem: Der er ingen lager på fodermiddel i Foderopgørelsen, selv om det ser ud til at være der.

    Løsning: Der var kun en produktion, der skal også være en status, der svarer til produktionen på samme dato. Gå i Lager og opret en status på samme dato som produktionen og med samme mængde og pris.

    Er denne vejledning nyttig?