DMS - KMP - Fokus på råprotein-indhold i foder

Råprotein i foder - Nøgletal under Kritiske målepunkter

I Kritiske målepunkter kan du se Nøgletallet "Råprotein i foder, malkende (Gram/kg TS)". Her kan du let og hurtigt følge indholdet af råprotein i foderet. Nøgletallet viser den gennemsnitlige indhold af råprotein i det tildelte foder til malkende køer ved seneste foderkontrol. Den anbefalede maks. grænse er 170 Gram pr. kg tørstof, som kan redigeres under Grundopl. og mål, se den korte videopræsentation herunder, eller læs artiklen her.