DMS - Opfølgning klove

Her finder du en forklaring på DMS-menuen Opfølgning klove

På denne liste fremgår dyr der, skal efterbehandles for klovsygdomme;

1. Hvis der er registreret en sygdom med behandlingen 'sko', kommer dyret på listen 3 uger efter behandlingsdatoen.
      Hvis der er registreret en sygdom med behandlingen 'forbinding', kommer dyret på listen 3 dage efter behandlingsdatoen.
    2. Klik på knappen under handling, hvis du har fjernet forbindingen eller tjekket skoen.
      Når handlingen er angivet som udført, bliver dyret på listen i dag, men er væk i morgen.
    3. Du har mulighed for at overføre dyret til listen ”Klovbeskærer”.
    4. Symbolet under Udsæt vises, hvis du bør overveje en udsætning. Klik på ikonet og derefter kan du ønske dyret udsat.
    5. Hvis rækken fjernes, fjernes dyret fra listen (men behandlingen slettes ikke).

Hvis dyret både er behandlet med en forbinding og en sko, vil dyret dukke op på listen efter 3 dage og igen efter 3 uger.