DMS - Programmet spørger om opdatering/man kan ikke logge ind

Fejlmeddelelse ved log-in

Man kan være udsat for, at DMS konstant kommer med en melding om, at der er en ny version tilgængelig og at programmet skal opdateres.

Det kan også være, at eksisterende kunder pludselig ikke kan logge på.

Problemet kan skyldes, at man har fået oprettet ”sin egen” genvej til programmet. Typisk nede i proceslinjen (bundlinjen af skærmen) ved at trække genvejen fra skrivebordet herned, eller ved at trykke ”Fastgør til proceslinje” når DMS er kørende.

Den automatiske opdatering af DMS vedligeholder ikke disse selvoprettede genveje, og derfor kan man pludselig være i en situation, hvor ens genvej peger på en ældre version af programmet, end det der rent faktisk er installeret - og så opstår problemet.

Løsningen er at man selv vedligeholder sin genvej. Det vil sige, at hver 3. uge når DMS er opdateret, skal man slette sin genvej og oprette den igen.

Du henter den nye installation her: www.dmsdyr.dk

Når du klikker på Installer her, geninstalleres programmet og problemet er løst.

Vi anbefaler at du IKKE gemmer en genvej på din proceslinje.

Er du i tvivl om, hvor genvejen peger hen, kan du højreklikke på genvejen og vælge ”Egenskaber”

Her kan du se, hvilken version af DMS der peges på.