DMS - Rådgivervejledning til erfa-grupper, Nøgletalstjek

Rådgivervejledning til erfa-grupper

Rådgivervejledninger er pt. kun tilgængelig for rådgivere. På sigt bliver funktionen også tilgængelig for alle andre.

Standardopsætninger

1: Her kan du se dine nøgletalsopsætninger, hvor du har tilknyttet en erfa-gruppe

2: Her går du til oprettelse af erfa-grupper

3: Her opretter du en ny erfa-gruppe

4: Her får du en oversigt over de erfa-grupper du har oprettet

5: Her giver du din Erfa-gruppe et navn og en beskrivelse

6: Her kan du markere, hvis din erfa-gruppe skal anvendes til internt brug. Så er erfa-gruppen kun til kontorbrug og landmanden kan ikke se sin rangering

7: Her får du en liste over de driftsenheder du er legaliseret til. De er listet efter deres cvr-nummer og de kan foldes ud så du kan se, hvilke driftsenheder der hører under

8: Her kan du søge på driftsenheder

9: Her kan du sortere listen med driftsenheder efter kriterier

10: Når du vil tilknytte en erfa-gruppe til en nøgletalsopsætning, skal du kopiere den og tilknytte en erfa-gruppe. Du kan også lave en ny nøgletalsopsætning og tilknytte en erfa-gruppe.

11: Du kan tilvælge en af dine erfa-grupper til din opsætning på Vælg nøgletal og kriterier-fanen. Den bliver gemt under Erfa-gruppeopsætninger på oversigtssiden. Ellers sætter du din nøgletalsopsætning op som du normalt gør. Husk at sætte sammenligningsgruppe på, så den matcher din erfa-gruppe - det sker ikke automatisk.

12: Resultatfanen viser nøgletallet for hvert medlem af erfa-gruppen.

13: Her ser du erfa-gruppens gennemsnit for nøgletallet, samt en kolonne der placerer erfa-gruppens gennemsnit i forhold til den opsatte sammenligningsgruppe.

14: Du kan anonymisere resultat-fanen, så driftsenhederne ikke kan ses på udskriften.