DMS – Redigér ny driftsenhed på Bedriftsoverblik

Redigér din driftsenhed i DMS

1. Her skal du navngive din driftsenhed, og du har mulighed for at skrive en bemærkning. Det er også muligt at vælge den til som tværfaglig. Bemærk dog, at det kun er muligt at have én tværfaglig driftsenhed.
    2. Her indtaster du den besætning, du gerne vil have til at indgå i din driftsenhed. Det kun muligt at tilføje en besætning som du er legaliseret til. Du skal indtaste en ”fra dato”, som er det tidpunkt besætningen skal indgå i beregningerne for driftsenheden. Hvis du indtaster en ”til dato”, indgår besætningen kun i beregningerne i den periode, du har indtastet.
    3. Her er det muligt at tilføje en kviepensionsaftale.