DMS - Sådan giver du flere køer udsættermarkering på én gang

Registrering af udsætning af flere køer på én gang - sådan gør du

Man kan registrere udsætning på flere køer ad gangen.

Gør således:

Sæt flueben i kolonnen Udvalgt til slagtning og vælg samtidig en afgangsårsag.

Når man går ud af billedet Udsætterliste og tilbage til Dagligt overblik, har de markerede køer fået en "Ønskes udsat"-markering.

Bemærk; når man går ind i billedet Udsætterliste igen, vil fluebenene stadig stå der.

Dem kan man evt. fjerne igen, da det kan være forvirrende, at de stadig står der.