DMS - Slagtekalveoverblik

Slagtekalvefunktioner i DMS er nu samlet under ét menupunkt. Her ser du funktionerne i Slagtekalveoverblik

Slagtekalvefunktioner i DMS er nu samlet under ét menupunkt. Her er funktionerne i Slagtekalveoverblik.

Det er funktioner som registrering, styringslister, rapporter, afregning af kalve m.v.

Slagtekalvepunktet finder du nederst i menuen;

Når du åbner slagtekalvemenupunktet er der følgende funktioner af vælge mellem;

• Slagtekalveoverblik, som kan vælges som startside
    • Udskriftsoversigt, hvor alle lister og rapporter som er relevante for/anvendes ifm. slagtekalveproduktion kan findes og udskrives
    • DB Tjek
    • Afregning kalve.

Slagtekalveoverblik

Når du åbner Slagtekalveoverblik, får du mulighed for at vælge siden som startside i DMS. Du kan altid vælge funktionen fra igen;

I Slagtekalveoverblik er der;

• Et registreringsbånd med de registreringsmuligheder som slagtekalveproducenten har brug for
    • Tilpasset Fokusdyr med listerne Dagens behandlinger og Dyr med tilbageholdelsestid til slagtning samt Observationsdyr
    • Ny boks med status på driftsenheden dags dato
      • Race og køn
      • Gns. alder og gns. beregnet vægt.
    • Mulighed for at gå til andre moduler.
      • Hold og grupper
      • Medicinregnskab
      • Bedriftsoverblik
      • Besætningsdiagnoser

Hvis du tilgår et af modulerne, åbnes det på sin nuværende placering. Du forlader altså slagtekalvemodulet.

Aktuelt, Nyheder og Driftsinformation samt Nyheder fra LandbrugsInfo er uændret i forhold til Dagligt Overblik.