DMS - Slagtekalve - udskriftsoversigt

Her kan du se, hvordan udskriftsoversigt til slagtekalveoverblik fungerer

Her kan du se hvordan udskriftsoversigt til slagtekalveoverblik fungerer.

Slagtekalvefunktionerne i DMS er nu samlet under ét menupunkt.

Det er funktioner som registrering, styringslister, rapporter, afregning af kalve m.v. .

Slagtekalvepunktet finder du nederst i menuen;

Når du åbner slagtekalvemenupunktet, er der følgende funktioner at vælge mellem;

• Slagtekalveoverblik, som kan vælges som startside
    • Udskriftsoversigt, hvor alle lister og rapporter som er relevante for/anvendes ifm. slagtekalveproduktion kan findes og udskrives
    • DB Tjek, som er flyttet fra tidligere placering
    • Afregning kalve, som er flyttet fra tidligere placering.

Lister, analyser og rapporter som er relevante for slagtekalveproduktionen, og som du før skulle finde i forskellige moduler, er nu samlet i Udskriftsoversigt:

• Favoritter
    • Driftsenhedens udskrifter
    • Sundhed og dødelighed
    • Kødproduktion
    • Basisoplysninger.

Bemærk at listen Slagtekalve er omdøbt til ” Slagtekalve på stald”.

Udskriv flere udskrifter på én gang

Du kan nemt se og udskrive flere udskrifter på én gang.

1. Vælg de ønskede udskrifter

2. Klik på Udskriv. Valgte Udskrifterne åbnes nu som pdf i et nye vindue

3. Udskriv pdf’en.

Tilpas udskriften

Ved at klikke på  kan du tilpasse udskrifterne inden du udskriver dem.

Du kan bl.a. ændre kriterier og kolonner (ændringerne gemmes på udskriften) eller udskriftskriterier, som kun gælder for denne udskrivning.

Kopiér

Ved at klikke på  kan du kopiere udskriften, give den nyt navn og tilpasse kriterier og kolonner.

En ny udskrift vil kunne genfindes under ”Driftsenhedens udskrifter” og det er også her den kan slettes igen ved at trykke på

Favoritter

De udskrifter, du bruger jævnligt, kan du markere som favoritter ved at klikke på  ikonet ud for udskriften. Du fjerner udskriften fra favoritter igen ved at klikke på

Søg

Som hjælp til at finde en bestemt udskrift kan du bruge søgefeltet. Når du taster vil udskrifterne i listen blive reduceret og kun vise de udskrifter, hvori søgeordet indgår i; enten udskriftsnavnet eller i beskrivelsen.

Overfør til Summax e-arkiv

Har du udskrifter, du gerne vil arkivere i dit Summax e-arkiv, kan du også gøre dette fra Udskriftsoversigten.

1. Markér de udskrifter, du vil overføre

2. Klik på Overfør valgte. Udskrifterne overføres nu til Summax e-arkiv under fanen Kvæg.

For at overføre til Summax e-arkiv skal du have Summax samt have givet samtykke til at overføre dokumenter hertil. Kontakt din DLBR rådgiver for at få oprettet samtykke.

Udskrifter øvr.

Ved at trykke på ikonet  er det muligt at gå til modulpunktet ”Udskrifter øvrige”.