SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DMS - Spørgsmål til manglende foderanalyser fra BLLG

    Sådan gør du ved manglende visning af foderanalyser fra BLLG i DMS.

    Problem: Manglende foderanalyser fra BLLG (foderanalysefirma) første gang, man får lavet foderanalyser.

    Løsning: Kontakt BLLG pr. telefon på 8993 6868 og bed dem lægge analyserne ind i DMS. Dette skal kun gøres første gang man får lavet foderanalysen hos dem.

    Er denne vejledning nyttig?