DMS – Tjek og indberet omsætninger

Tjek og indberet når: Slagteri har registreret, Destruktion har registreret, Køber har registreret, Sælger har registreret.

Her kan du godkende de omsætninger, som modtager/afsender har indberettet, men som du selv endnu ikke har fået indberettet.

1: Her kan du kan markere de dyr som skal registreres.

2: De valgte dyr kan du overføre til registreringsbilledet for henholdsvis Død, Aflivet eller Levebrug og gemme registreringen uden du behøver taste dyrenumrene.

Ved slagtning vil du komme direkte til registreringsbilledet for slagtning.