SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DMS YKTR App for RYK Kontrolassistenter og Kontorassistenter.

    Vejledninger til RYK DMS

    Vedhæftet er en vejledning til DMS Ydelseskontrol programmet for RYK Kontrolassistenter og Kontorassistenter der beskriver funktioner og arbejdsprocesser.

    Læs den her 

    Vedhæftet er en vejledning til ”Best-practice” rutiner og arbejdsgang i DMS YKTR App for RYK Kontrolassistenter og Kontorassistenter.

    Læs den her 

    Er denne vejledning nyttig?