Ø90 Information 2023-47 – Statusseddel 2023

Statusseddel 2023 kan bestilles fra 7. december 2023. Her kan du se ændringer i forhold til sidste år.

Statusseddel for 2023 bliver igangsat med virkning fra 7. december 2023 og kan bestilles fra denne dato.

Ændringer i indhold

Oplysning om areal med MVJ, miljøtiltag mv.

I note 290 Øvrige oplysninger vedr. mark indgår areal med MVJ, miljøtiltag mv., ej landbrugsjord (tidligere permanent miljøgræs) nu i areal- og bonitetsafstemning.

Ny note 396 til beholdninger anden virksomhed.

Der er lavet en ny note til beholdninger i anden virksomhed. Noten udskrives hvis der er kvantum på kontiene 1910 00 – 1919 99 primo.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype

Automatisk genereret beskrivelse

Nye kodeord til webstatusseddel for 2023

Den 6. december ændres koder i legalisering for webstatusseddelbrugere (brugertype 680). Der dannes nye koder til ALLE brugere med brugertype 680 og listerne sendes til den kredsansvarlige den 7. december. Den kredsansvarlige vil (evt. sammen med den RPA ansvarlige) modtage de to lister i csv-format.

• Den ene liste er med brugere som er automatisk oprettet med brugertype 680 på de ejendomme, der ikke i forvejen havde en landmandsbruger tilknyttet.
    • Den anden liste er med eksisterende brugere med brugertype 680, som har fået skiftet kodeord.

Disse to lister modtager I som understøttelse til brugen af den digitale statusseddel.

Listerne kan sammen med robotprocessen (RPA) til udsendelse af statusseddel, bruges til automatisk at sende brugernavn og kodeord til brugerne.