SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DMS Avlsværdi på kvæg

    Find avlsværdital i DMS

    I DMS kan du finde avlsværdital - også på dyr, du ikke har i besætningen.

    Under menupunktet 'Dagligt overblik' skriver du dyrnummer i 'Ko-kort' feltet i øverste højre hjørne og trykker Enter.

    Har du ikke DMS, så kan du søge avlsværdital på alle dyr ved at klikke her

    Er denne vejledning nyttig?